Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πινακίδα Φάντασμα



   Θα μπορούσε , οι παραπάνω φωτογραφίες να είχαν ανέβει στο διαδίκτυο για να παρουσιάσουν , ένα τμήμα της ομορφιάς της Πόλης μας, της Ηγουμενίτσας.

   Όχι όμως !!!


   Ανέβηκαν για να δείτε και εσείς «ιδίοις όμμασι» , ότι δεν βλέπετε  ΚΑΜΙΑ πινακίδα  του ΚΟΚ , Ρ40 , την οποία είδε όμως ο υπ΄ αριθ. 5514 , λιμενικός υπάλληλος  και βέβαια μας  φιλοδώρησε με το ανάλογο πρόστιμο των 80 ευρώ.


Πινακίδα φάντασμα!!!!!!! 
    Ρ40 (Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση) , είδε στις 9.50΄ το πρωί της 28ης Μαρτίου 2017 , ο λιμενικός που δεν αναφέρει το όνομά του στην κλήση, (θεωρεί τον εαυτό του ΑΡΙΘΜΟ; Γρανάζι μιας εισπρακτικής μηχανής;) , στον ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Ν.ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ  και πλάι της σταματημένο ένα ΙΧ με πινακίδες ΟΧΙ Ηγουμενίτσας. 

   Θα πρέπει να σκεφτούμε αν οι ξένες πινακίδες  επηρέασαν την όραση του Λιμενικού Οργάνου;

  Για την ιστορία να πούμε , ότι ο κάτοχος του αυτοκινήτου, όταν βρήκε την παράβαση στο μπαμπρίζ , αφού έλεγξε γύρω του και δεν είδε καμία πινακίδα , εντός τριημέρου όπως προβλέπετε από τον ΚΟΚ απευθύνθηκε αρμοδίως και του διέγραψαν το πρόστιμο χωρίς πολλές εξηγήσεις.

   Παραμένει όμως το ερώτημα , τι επηρέασε την όραση του συγκεκριμένου οργάνου;

  Η ξένη πινακίδα;

  --- Ξένος είναι , θα πάρει το πρόστιμο και θα πάει να το πληρώσει...............
   Το έχουμε δει αυτό το έργο και με Σερίφηδες στο Τέξας όταν έβλεπαν ξένο οδηγό στην περιοχή τους.

   Στο σημείο αυτό εκείνη την ημέρα και ώρα διαπίστωσε παραβάσεις και σε  άλλα αυτοκίνητα ; 
  Αν ναι οι προϊστάμενοί του κάλεσαν τους ¨παραβάτες¨ για να τους ενημερώσουν ότι  λόγω λάθους τους διαγράφουν το πρόστιμο ή τους άφησαν να ενισχύσουν τον Δημόσιο Κορβανά;

   Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου